Tämä(kin) Viikonloppu on mennyt edustustehtävissä koirapuuhissa. Eilen oli Puotinharjun Mustissa ja Mirrissä harrastuspäivä, ja minä ja Freija sekä Suvi ja Hertta olimme edustamssa rally-tokoa. Oli hirmu kiva päivä ja Freikku jaksoi hienosti. Toinen näytös alkoi olla jo väsyttävä (takana pitkä päivä "tiskillä" ja rally-tokonäytös, yksittäisiä liikkeitä käytävällä sekä ohjattu kehätotutus... Freija oli tosi reipas, tutustui uusiin ihmisiin ja lukuunottamatta ajoittaista häkkihaukkua (yritin pistää toisen lepäämään välillä..) käyttäytyi oikein mallikkaasti. Sain kertoa niin rodusta kuin rally-tokostakin :o)

Tänään oli näyttelypäivä aurinkoisessa Porvoossa. Vähän mietin että onko Freija liian väsynyt -joko kaikki eilinen toiminta olisi tehnyt sairaanhyvää -tai sitten päinvastoin.. Onneksi ensimmäinen toteutui ja Freikku oli hieno. Pöydällä oli pientä anteeksipyytelyä, mutta siinäkin seisoi ominjaloin :o) Tuomari Ove Germundsson tykästyi neitoon sen verran että voitimme avoimen luokan Erillä ja lopulta Freija oli pn-3 kera sertin :o) Näin ollen Freija on nyt uunituore Suomen Muotovalio :o) Eckerössä taiteilenkin sitten kahden valioluokkalaisen kanssa, onneksi Annaleena on apukätenä :o)

Nyt ollaan mökillä, haetaan Klaara kotio. Hää matkusti tänne eilen junalla Maamon ja Niken kanssa.

Niin ja unohtu kehua että perjantaina tehtiin kiva lenkki Annaleenan, Brien ja Vernerin kanssa, sieltä suoraan treenamaan piiiiitkästä aikaa sisätiloihin rally-tokoa omilla koirilla ja siitä vielä Annaleenalle. Kiva päivä. Tyttöjä vähän nukutti jo senkin jälkeen!