Lisätty verikokeen tulokset.

Tulihan viimein muutama pisara vettä taivaalta -ihanan raikas ilma oli heti lenkkeillä ja koirat tohkeissaan! Eilinen ilta menikin veljenpojan Leon futistreeneissä ja maanantaina oltiin agilityttämässä taas Hallan opissa. Klare on kyllä tosi fiksu ja näppärä, vaikka kamalan pitkään ei edelleenkään jaksa keskittyä -meinaa aina ajatukset (hmm, meiltä molemmilta..) karata muualle kesken jonkun "tyhmän" toiston (Klaarasta vain hypyt on sairaan hauskoja -kaikki kiipeilytkin on kivoja, mutta esim. kepit on aika tylsiä, vaikka näppärästi etuperin ne jo osataankin mennä -ainakin tuurilla)... Mutta paikallaolo on parantunut valtavasti, joten eiköhän meistä vielä ihan hyviä tule :-)  Klaarasta ainakin.

Ilmoitin sitten Klaaran taas ulkomaankoitokseen. Liian helppoa tuo netti-ilmottautuminen! Mutta toisaalta eihän niitä uusia titteleitä tule jollei edes yritä! Ja viime reissulla oli oikeesti kivaa! Toivottavasti matka Ruottissa mene sitten kuukauden kuluttua yhtä hyvin kuin viimeksi, vaikka menestystä ei sitten tulisikaan. Ja kesällä lähdetäänkin Viron matkalle.. Hurrrrjaaa touhua meillä!

Aatos kävi tänään verenpainekontrollissa ja samalla otettiin verinäyte. Verenpaine oli ok ja verikokeen tulokset saadaan sitten iltapäivällä. Toivottavati ovat pysyneet samalla tasolla kuin viimeksi. Ja nyt poika onkin sitten taas meillä hoidossa Saaran rillutteluristeilyn ajan. Kivaa!

Verikokeen tulokset soitettiin nyt aamulla (torstai, eläinlääkäri oli eilen unohtanut soittaa meille...) ja ovat pystyneet ennallaan. Hyvä homma. Seuraava kontrolli vasta kahden kuukauden kuluttua, ja jos kaikki edelleen suht ennallaan voidaan kontrollikäyntiä vielä harventaa. Toi lapsikoira on kyllä ihan villikko. Tehtiin aamulla tunnin lenkki taiskilla ja hitsi mitä menoa ja vipellystä. Taisi kaikilla kolmella olla jotain patoutumia :-)