Ihana ilma! Olimme eilen Annaleenan ja Vernerin kanssa reilun parin tunnin lenkillä (loppumatkasta Suvi ja Cairnit tulivat seuraksi) ja oli hirmu mukavaa! Kiitos taas seurasta Annaleena ja Verneri! Verneri on ihan hassu mies. Tyttölaumassa kulkee polleana ja yrittää vikitellä juuri sitä ketä vähinten kiinnotaisi -tällä kertaa Herttaa :)
 
Eilinen ilta menikin stadionilla katsomassa Suomi-Saksa MM-karsintapeliä. Hieno matsi, kiva tunnelma ja upea tasuri. Vaik voittoonkin olisi kyllä tällä kertaa ollut mahdollisuus. Mun "kiltintytönimago" on vissiin muuttunut -ekaa kertaa pääsin kunnon turvatarkastukseen ja kun nuorelle miehelle sanoin että "tarksitatko imusolmukkeet kanssa" (kopeloi paksun kaulaliinan alta) niin hää si innostui tutkimaan vielä tarkemmin taskut ja laukut. Hoh-hoijaa. Vaik mikäs siinä ku aikaa oli... Jonossa kyllä muutamaa hymyilytti aikas lailla.
 
Saas nähdä jaksaako lähteä tänään mätsäriin. Vähän meinaa flunssaa pukata, joten ehkä olisi viisainta lepuuttaa, jotta jaksaa si lauantaina.