Olipa ihana aamulenkki! Kevään ensimmäinen vesisade oli yöllä puhdistanut kamalan pölyistä ilmaa niin paljon, että hengittäminen oli taas helppoa (vaikkei mulla oo ees mitään astmaa, on ilmanlaatu ollut hirvittävän huono viimepäivinä). Koirat nuuskivat nenä pystyssä kevään tuoksuja ja tonkivat paljasta maata (ja söivät mutaa..). Ihanaa! Eilen oltiin Hallan lauman kanssa Sotungissa lenkillä, ja täytyy sanoa että kevät säät ovat hankalia pukeutumisen kannalta! Yhtenään joko liian kuuma tai viileä, kun hiki tulee kesken lenkin. Noo, kohta se on kesä ja voi oikeasti valittaa taas kuumasta :o Kylmästähän ei tänä talvena voinut juurikaan avautua!
 
Äffä harjoittelee taas seisomista ja paikalla oloa niinkoin Klarekin. Kaksi viikkoa Norjan reissuun :o) Jokohan autoa voisi alkaa pakkaamaan...? Ainakin renkaat täytyy tarkistaa ja pissipoika täyttää :o Hih, miten niin jänskättää moinen reissu..?
 
Viikonloppu meneekin Porvoossa talovahtina. Pääsee taas ratsimaan! Jee. Näkikö muuten kukaan sitä Kyrasta tullutta ohjelmaa telkusta?`Olipa kiva ohjelma ja mahtavat puitteet! Ja jotenkin liikuttava sekin seinä tallissa, missä oli vanhojen ratsujen nimikyltit esillä. Ja asiaahan Kyra puhuu aina.