Olipa eilen hieno ja lämmin ilma! Tehtiin aamupäivällä ensin lenkki Haltialan pelloilla, jossa nähtiin monisatapäinen lintuparvi lähdössä lentoon. Mielettömän hieno! Ja meteli oli valtava. Nikke ja Maamo oli mukana ja Niksu juoksuttikin Freijaa oikein urakalla, Klaara sai toteuttaa itseään muuten, ilman Ipanaa roikkumassa kauluksissa :o) 

Pellolla tehtiin vähän tottistreeniäkin, Freijakin alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään paikka-sanan merkitystä. Luoksetuloakin vahvistettiin, kun ei pitkään aikaa olla varsinaisesti treenattu sitä -yleensähän tuo kyllä tulee kun huutaa ihan ilman treeniäkin, kun asia on opittu.

Lenkin jälkeen lähdin Heidille ratsimaan. Katja meni taas Veikkiksellä ja minä Sohvilla. Hevoset oli hiessä jo ennen pellolle pääsyä (matkaa muutama sata metriä), kun oli niiiin jännää... Onneksi hevoset on järkeviä, ja vaikka niillä intoa oli vaikka muille jakaa, pysyivät ne helposti käsissä. Sohvi oli tosi hyvä! Varmaan ekaa kertaa siirymisissäkin pysyi oikein päin ja ravissakin muoto oikein päin. ja polki kunnolla takaa ja käytti selkääkin. Kivaa! Keskiviikkona uudestaan!