Joulua vietettiin niin Kalliossa äiskän luona kuin Lauttasaaressa iskällä. Kivaa oli ja ruokaa oli riittävästi :o) Nyt ollaan kotona mahat täynnä... :o

Freija yllätti Joulupäivänä ja aloitti jo juoksun. Kiiii-vaaa. Ei olis tarttent aivan vielä! Klaarahan meinaan aloittaa si noin viikon sisällä kanssa juoksunsa, joten pentuset pistettäneen alulle kuukautta-kahta aiemmin kun oli ajatuksissa. Pitänee laittaa lomasuunnitelmat siis uusiksi!

Tänään oli rallytokoseuran petustamiskokous ja lajiesittelypäivä Lily'sissä. Kivaa oli ja näki uusiakin koirakkoja. Meidän Nikkekin kävi äidin kanssa ja meni ihan sairaan hienosti. Niksu olisikin erihyvä rallykoira. Lisäksi Marjut kävi Freki-veikan kanssa! Harmillisisti olin juuri silloin siinä kokuksessa niin en päässyt itse esittelemään lajia heille, mutta siellä ne radalla pyörivät :o) Ja ihan oli hiljaista...!

Ny iltalenkille ja viemään Suville (joka on kipiänä) viihdykettä eli mm Mamma Mia -dvd, jonka sain itse katsottua :o) On se vaan mukavan lepposa leffanakin.