Casper oli sisi meillä muutaman päivän kylässä ja kivaa oli kaikilla. Casper jopa innostui Klarenzon kanssa leikkimään, etenkin aamuisin :o)
Eilinen Linnanmäen keikka meni kivasti -en edes oksentanut, vaikka täytyy tunnustaa että muutaman kerran piti keskittyä silmät kiinni hengittämiseen, jotta ei aivan pää ja maha mennyt sekaisin.. Aurinko paistoi ja nautittiin laitteista ja ihmisvilinästä.Yllättävän pienin jonotuksin selvittiin laitteisiin. Lintsiä ennen olin Pian kanssa pilailupuodissa ja aprilli-kaupassa. Aikas kivoja blondipruukkeja löytyi, ja oli sairaan hauskaa niitä sovitellessa... Pahaksi onneksi ne olivat vähän vähissä, joten viikolla pitää käydä uudestaan, kun toimitukset tulevat kauppoihin. Harmillista ettei tullut otettua sovituskuvia, mutta näettehän te ne sitte kahden viikon kuluttua, joko paikanpäällä Hyvinkäällä tai valokuvista.

Tänään oltiin aamupäivästä Haltialassa Hallan kanssa lenksulla ja samalla palautin Casperin kotio. Freijakin sai juosta vapaana muutamat hepulit. Vähän sekin on hassu tyttö. Kamalasti sen teki mieli uimaan Sonjan ja Klaaran kanssa, mutta rohkeus petti viime hetkillä. Tosin joenrantakin oli huono -ehkä jo seuraavalla kerralla vaikka rajasaaressa menee uimaan ihan helposti. Lenkin jälkeen lähdin Heidille ratsastamaan. Sohvi oli törkeen hyvä -teki viim kertainen "tunnilla" olo ilmiselvästi oikein hyvää. Oli tosi ilo ratsia! Veikko oli ihan hassulla tuulella. Hää olis tahtont vaan laukata, laukata ja laukata... Toisaalta sekinoli törkeen hyvä -niin kauan kun oma kunto riitti niin se olisin kääntynyt vaikka pennin päällä ja tehnyt kaikki koulukiemurat, mutta kun ei vaan jaksant istua ihan niin tiivisti ja jarruttaa niin oli pakko lopettaa suht pian ettei hää olis ihan 6-0 vienyt pitkin peltoa ja tietä! Mutta kivaa oli sielläki, joten oikein super mukava viikonloppu kaikin puolin!

Ens viikolla onkin taas agilitytreeniä ja mahdollsiesti joku mätsäriharkka. Ja viikonloppuna luonnetestissä apurointia ja talovahtina olemista.. Tapahtumaa siis riittää :o)