Talviloman vietossa.

Kun pentuja ei tullutkaan tästä juoksusta niin vaihdoin talviloman ajankohtaa niin että alkuviikon työmatkan jälkeen jäinkin loppuviikoksi lomalle Cool Vähän kivaa. Viime viikonloppu oltiin koiruiden kaa tääl mökillä, si ma-ke Tukholmassa yritysvierailulla (ja koirien maksanamien hakumatkalla samalla Hymy) ja minilomalla, ke takaisin mökille ja nyt loppuviikko täällä. Ihanaa. Ja kun tästä viikosta menee vaan pari lomapäivää niin pääsiäisen (ja ruotsin rally-tokokisojen, iiks. saas nähdä uskaltaudutaanko sinne, kohta pitäs ilmoittautua) tienoihin voi taas lomailla viikon verran... Varsin mukavaa!

Mökkipäivät on menneet lähinnä ulkoillen pihalla vapaana ja lisäksi remmilenkeillä harjulla. Latuja ei uskalleta pilata, joten on vähän rajallisemmat lenkkivaihtikset kun kesällä. Mutta hyvä näinkin!

Karokin houkutteli luokseen hevostelemaan ja höpisemään. Kamalasti tekis mieli kävästä. Katsotaan jos senkin saisi tähän lomalle mahtumaan Hymy

Tytöt voi hienosti ja nauttivat kisaamisesta Niksun kaa ja Niksun viime la satuttama jalkakin tuntuisi olevan kunnossa. Jee.