Voi yök, kun jo heti alkuun pikkupentukin löytää ne kaikki ihanuudet! Pupun papanoissa ei nyt sinänsä mitään vikaa, mutta ei niitä nyt välttämättä tarvitse vajaa kahdeksan viikkoisen pennun syödä.... Ne on niin herkkua että poika poloinen ei meinaa edes luokse tulla jos on kätkö löytynyt. Lisäksi meinattiin löytää linnun luurankoraato, mutta tällä kertaa minä olin nopeampi. Onneksi.

Aatu syö ruokaa vähän vaihtelevasti. En tiedä vaikuttaako veljien poissaolo (ei kilpailutilannetta) vai mikä, mutta ruokaillessa on kiva tehdä kaarroksia ympäriinsä ja syödä silleen vähitellen. Päiväruoka meni sentään nopsaan -ehkä sillä oli vihdoin kunnon nälkäkin... Kakit tulee säännöllisesti ulos ja pissatkin ovat taas löytämässä paperit kun mattovessa poistettiin. Klaara leikkii jonkun verran -etenkin ulkona. Sisällä Aatos touhuilee aika paljon omiaan lelujen kanssa. Tulee kyllä leikkimään kun narulelulla tai nallella houkutelee. Ollaan harjoiteltu jo alustavasti istu-käskyäkin. Hyvä siitä tulee. Ainakin vielä on intoa moiseen meillä molemmilla...

Klaara on päässyt yksinään lenkeille ja tempo olisi sillä kovempi kun minulla viikkojen lyhyiden ja rauhallisten lenkkien jälkeen.. Pieni kunnonkohotus paikallaan ennen agilitykisoja... Huokaus. No, hyvää vaan tekee päästä vihdoin lenkeille. Mökillä kyllä tehtiin pitkiäkin lenkkejä, mutta oli niin hemmetin kuuma harjulla kävellä ettei kertakaikkiaan mitään meganopeatemposta pystynyt.

Huomenna luvassa kuvia, jos Saaran kanssa saatas jotain ulkokuvaa aikaiseksi töiden jälkeen. Aatoksella olisi luvassa myös automatkailuharjoitus. Jos mentäs verkkoakuppaan tai stockalle shoppailemaan.. Näkis poika maailmaa!