Kävin Riemun ja Freijan kanssa Rally-Tokokisoissa Helsingin Viikissä. Kisat oli kivat, mutta tulostaso ei meillä oikein päätä huimannut. Kisapaikalla molemmat käyttäyti hienosti ja Riemu odotti kiltisti kasvattajan kanssa kun tutustuin rataan Freijan odotellessa Suvin kanssa. Kiitos molemmille :)

Eka radalle meni Äffärä, joka ulkopuolella kehänauhojen oli oikeinkin näppärä ja heti radalla päästyä jähmetyttiin taasen molemmat :( Keskeytys, pakat esiin ja rata loppuun sitten treenin kannalta.

Odottelun jälkeen oli Riemun vuoro. Ja Riemu alkoikin heti alkuun haistella. Voi rähmäke. Ja kun yleensä neiti on niin hyvin kuulolla niin meni itseltänikin vähän pasmat sekaisin ja nostin sen haistelemasta kaulapannasta... Kuvittelin että meidän hylättiin ja loppurata meni sitten vähän silleen huolimattomasti. Tuloksena 65 pistettä. ärsyttävää. Jos olisin tiennyt että meitä ei hylätty niin olisin tsempannut radan loppuun ja olis toinen hyväksytty plakkarissa.. Pitänee Riemunkin kanssa harjoitella myös hiekkakentän tuoksuissa!