Eilen oltiin taas rallytunnilla. Kivaa oli, vaikka itse olin mennessäni niin pinnatiukalla, että meinasin jättää koko tunnin väliin... Tehtiin kolmea eri rataa ja meni oikeestaan tosi hyvin -muutamaa täysin turhaa haukahdusta lukuunottamatta. Lisäksi Freija on nyt keksinyt että sivulle perusasentoon tullessa hyppää vasten samalla. Perkule sentään. Tää on ihan uus keksintö josta pitäs ny pikimmiten päästä eroon! Muuten kaikki meni siis mainiosti. Jopa paikalla makuu sujui hyvin radalla. Edellleen huomattaumista oli lähinnä siinä että minä kiristän turhaa remmiä joissain liikkeissä vaikka koria osaa "temput" hienosti.. Pitäisi varmaan tehdä kuivaharjoittelua, kun on kaimenmaailman remmin vaihtoa kädestä toiseen -kuinka sen saa tehtyä ilman että lukko nousee.. Seläntakanakin tehtäessä. Pitäis vissiin keskittyä himpan verran enemmän. Meidän salissa oli eilen myös pöytä seinän reunalla, joten harjoiteltiin sitten sitäkin. Äffärä seisoi pöydässä jopa häntä ylhäällä. Jee! Ens kerralla (jos pöytä on paikalla) pyydän kurssikavereita lääppimään sitä.
 
Maanantaina oltiin ensin Sotungissa Hallan lauman kanssa ja illalla vielä Niksun ja Maamon sekä Suvin ja tyttöjen kanssa Haltialassa. Hitsin hauskaa! Piitu ja Freija leikki aikas paljon Sotungissa ja Freija sanoi Piitulle suorat sanat jos hää olis tahtonut ottaa Äffän kepin. Loppumatkasta antoi sitten Piitunkin kantaa keppiä, mutta siihen asti ne oli vain ja ainoastaan Freijan käytössä.. Ihan pikkasen kaheli noihin keppeihin! Illalla sillä riitti vielä energiaa Niksun kanssa leikkimiseen. Nikellä nääs oli ihan pikkasen patoutumia ja se pisti tassua toisen eteen oikein vauhdilla. Huomenna olisi si vuorossa mätsäritreeni.
 
Ai niin. Kerran asian saa paljastaa niin Cairni-Suvi ottaa kolmannen koiran! Hälle tulee cairninpenikka "Lempi" parin viikon kuluttua. Huisin jännää ja onnea!