Eilen Suomen Rally-Tokoliitto järjesti kilpailut Helsingissä ja minä olin tietty molempien tyttöjen kanssa kilpailemassa. Kerrankin en ollut kisajärjestelyissä mukana oikeastaan mitenkään, saavuin vain paikalle kisaamaan. Kiva niinkin :o)  Nikenkin piti osallistua, mutta hää ei päässyt tällä kertaa kisapaikalle Maamon menojen vuoksi. Ens kerralla si.

Kisattiin alokasluokka ja ensimmäisenä oli vuorossa Freija. Klaaara oli autossa odottomassa omaa vuoroaan. Ja oli kiltisti hiljaa siihen saakka kunnes Freijan kanssa mentiin radalla :o Hää siis taisi sabotoida tarkoituksella Freikun suorituksen :D Freija oli välillä ihan sairaan hyvä ja si välillä toivoton tonttu ja kuunteli Klaren haukkua tuijottaen "tyhjyyteen". Hoh hoijaa. Freija ei ihan oo kisavarma näiden häiriöiden suhteen, mutta treenataan treenataan :o)  Tuloksena 63 pistettä ja sitä myöten hylky ku hyväksyttyyn tarvitaan 70 pinnaa.

Tässä pari kuvaa radalta Freijan kanssa.

Luokan loppupäässä oli sitten Klarenzon vuoro. Rata oli sille vähän hanlala kun oli paljon istumisia ja seläntakaa kiertoja sekä vielä istu-maahan-kierrä koira... Klaara ku vaan seurais vaikka maailmanääriin :D Klare oli erinomaisessa vireessä ja Annaleena psyykkas sen hyvin kehoittamalla sitä miettimään että on niinko näyttelyssä ja kaikki kattoo ja se on kaunis :D Jotkut istumiset tuli hiukka viiveellä, mutta tuli kuitenkin.. Ja istu-maahan-kierrä koirakin onnistui!! Ei tosin ihan tyylikkäästi ku kumarassa menin, mutta se on tässä luokassa vielä sallittua... Tuloksena huimat 90/100 pistettä ja taisi olla 5. sija! Waude Wau!  Tässä pari Klaren tyylinäytettä (ai istua? Ei ku mä seison, kaikki kattoo mua :D"

Häpi Häpi Häpi :D