Sonjan kanssa on mennyt älyttömän helposti ja hauskasti. Aikamoinen persoona tuo Freijan mummo. Sonja on alkanut kotiutua (sori vaan Halla) ja ruoka maittaa varmaan liiankin hyvin... :o)
 
Torstaina olin ratsastamassa Sohvilla ja samalla juteltiin Heidin kanssa pitkät tovit pitkästä aikaa, hauskaa! Sohvi oli vähän kaheli edellisen yön rakettien jäljiltä, joten lähinnä vaan yritettiin kävellä rauhassa... Kiva niinkin, pääsi sentään hevosen selkään pitkästä aikaa!
 
Perjantaina lähdettiin si illasta mökille. Ja siel oli lunta! I-ha-naa! Ei mitenkään valtavasti, mutta sen verran että koriat sekosivat ja innostuivat aivan hillittömiin hepuleihin ja piehtarointeihin. Viikonloppuna koirat saivat piiitkiä lenkkejä niin et ihmisten nenut ja leuat meinasivat (tai ei tainnut meinata, vaan ihan paleltui!) jäätyä vallan kokonaan varpaista puhumattakan. Mutta ihan aurinkoista ja leppoisaa koirillakin. Mitä nyt Niksu ilman pallejaan sekosi juoksuisista tytöistä vallan kovasti ja oikein mourusi niiden luokse. Freija meinas olla vähän tyrkky, mutta lähinnä ne (Äffä ja Sonja) vehtas keskenään... Hirmuista painia ja kovaa vauhtia. Älyttömän mukavaa. Itse pääsin vähen hevostelemaankin, mutta siihen ja heppakuviin palataan si myöhemmin. Tänään olisi vuorossa koirien vaihto takaisin. Tunnistaakohan Klaara ees meitä enää :o)