Välillä pitää kirjoitella omasta hevoselämästä. Koirat ovat tehneet vain piiiitkiä lenkkiä Haltialan pelloilla ja Viikin pelloilla ja kävelyteillä ja nauttinut olostaan -ja toivottavasti myös kasvattaneet hiukan karvoja...

Keskiviikkona pääsin vihdoin ja viimein Heidille katsomaan uutta Elli-pienhevossuunnan suokkia. Hää oli ihan poni! Elli on 5-vuotias tomera tyttö, joka oli hirmu kiltti ja seurallinen. Pyörittiin kentällä tutustumassa ja oli aikas mukavaa. Toinen ei vielä kamalasti osaa ja askeleetkin meinaa mennä välillä solmuun, kun tuntuu että on yritystä enemmän kun taitoa :D Pätkittäin käynti ja ravikin löysi oikean tahdin ja silloin meno oli oikein mallikasta. Kyllä siitä vielä kelpo ratsu saadaan! Niin ja syksyllä korkataan poninäyttely vaatimattomasti Vermosta :) Vähänkö hauskaa! Kantakirjauskin on ohjelmassa si myöhemmin, kunhan askeleet ja tasapaino saadaan kohdilleen.

Eilen olin Tuomarinkylässä kasomassa Labradorinnoutajien erkkaria. Aina välillä mulla kytee takaraivossa ajatus omasta labriksesta, joten piti käydä katsomassa kun kerta lähellä olivat :) Paikalle tuli vielä Loviisan rally-tokokurssilla Onni-ihanuus ja Taru, joten näki niitäkin. Oli omituinen erkkari kun ei kuulunut haukuntaa juuri ollenkaan :D Ja muutenkin tunnelma oli mukavan leppoisa. Ehkä sitten joskus kun muutan malle niin tuollainen viimeistään meille tulee lauman jatkeeksi.

Tänään onkin taas Vincetta-päivä ja pääsen vääntämään ja kääntämään ja taivuttelemaan sitä kentälle. Vincetan jänne on vihdoin parantunut ja nyt saa jo kentällä käynnissä väännellä/käännellä ja ravata suoria pätkiä. Jee. Viikonlopuksi serkun luokse, ehkä pääsen taas tyyppaamaan ihanaa Kukkaakin, johan tulee hevospainoitteinen viikonloppu!

Freijan harjoittelu trimmipöytä tuli viimein. Vapiskaa vastustajat :D Kohta me ei enää tutista pöydällä Kieli ulkona