159837.jpg

Olipas helteinen, mukava, jännitävä ja tapahtumarikas päivä!

159678.jpg

Toivottavasti nämä taivaskallion kaltaiset metsäpalot alkaisivat vihdoin olla ohi! Ei yhtään hauskaa katseltavaa saati koettavaa! Tämä siis paloi viikko sitten, ei vaan saanut puhelimen kuvia siirrettyä enkä lähetettyä. Tumpelo mikä tumpelo...

Aamulla vielä arvoin mennäkkö vai eikö mennä kisoihin... Jännitti niin sairaasti vaikka vain tuollaiset harjoitukset... Hölmö mikä hölmö! Sen takia en hevosten kanssakaan tykkää itse kisata, kun jännitys vie parhaat taidot mennessään eikä fiiliksestä pysty nauttimaan. Päätettiin lähteä ajamaan Veikkolaan (Suvi lähti seuraksi tsemppaamaan ja vahtimaan koiria) asenteella että katsotaan miltä tilanne näyttää. Ilmottauduin sitten yhteen strattiin, vaikka olisi ollut mahdollisuus mennä kaksi niin että parempi jäisi voimaan. Ja johan harmitti heti radan mentyäni että miksi ihmeessä hannasin ja mietin kuumuutta ja vähiä treenejä (no, joo. Oltas varmaan oltu 30 asteen helteessä ihan loppu jos kaksi rataa olisi juostu!) ja en mennyt kahta rataa... Mokasin meinaan heti alkuun. Sen siitä jännityksestä saa! Ykkösesteeltä piti mennä putkeen niin Klare hyppäsikin toisen esteen, kun nenä näytti sinne päin ja tein hätäisen lähdön. Jotenkin en malttanut pillin vihellyksen jälkeen rauhassa asetella Klaaraa oikein, vaan lähdettiin "soitellen sotaan" ja tietty sitten kävi noin kun kävi. Onneksi saatiin tietty juosta rata loppuun ja se menikin ihan mallikkaasti! Ensimmäistä kertaa puomilla oli vähän hidasta ja varovaista, mutta kun tultiin sama puomi tuoisesta suuntaa se meni jo reippaasti. Lisäksi yhdessä U-käännöksessä ohjasin vähän huonosti ja siitä piti vähän korjata omaa menemistä että Klare hyppäsi esteen eikä vaan ihmetellyt että mitä nyt. Kiva oli kokemus ja ensi sunnuntaina ehkä sitten uudestaan... Näin kisoissa Tapiolan aikaisen ratsastuksen (poni) Opettajani ja oli mukava vaihtaa kuulumisia vuosien jälkeen! Hän vähän houkutteli Siuntioon joten saa nähdä josko kokeilisimme hermojen pitävyyttä silloin uudestaan...! Kokonaisuudesta voi Klaaralle antaa kyllä arvosanaksi 9. Kisapaikalla ei juuri räksännyt, ja vaikka haahuilikin ennen starttia kun yritien hakea vähän kontaktia, niin radalla meni sinne minne näytin (voi kun osais näyttää oikein...) ja ihan hyvällä tempolla. Jipii! Jos tavoite oli kisata tänä syksynä niin eikös se nyt ole tehty ja tavoite suoritettu vaikka virallisiin kisoihin ei vielä taidakaan olla mitään asiaa. Vieläkun löytyisi joku treeniryhmä!!!

159677.jpg

Pienen lepo- ja ruokailutauon jälkeen suuntasimme Espooseen Akustin luokse! Olipa poika taas kasvanut ja komistunut! Ja nyt ei Akustikaan juossut Klaaraa ja Aatosta karkuun... Hyvin meni treffit, ensin leikittiin ja riehuttiin pihalla. Välillä jopa vähän tapeltiinkin. Sitten siirryttiin remmikävelylle . Sujui ihan hienosti. Välillä Akusti kävi kierroksilla ja  yritti alkaa remmileikkiä, mutta muuten pojat jaksoivat hienosti kävellä hihnassa. Lopuksi vielä leikki ja kuopan kaivuu hetki pihalla. Ja taas pinei tappelun poikanen. Klaarakin meinasi käyttäytyä (hm, tai käyttäytyi) huonosti ja yritti Akustia rökkittää siitä että A olisi moikannut minua kunnolla... Klaara oli vähän sitä mieltä että vaan hän on se joka saa olla sylissä. Ja ehkä joskus Aatos. Oli vielä kierroksetkin vähän korkealla Agilitystä!

Siivokset ja ikkunanpesu jäi siis taas tekemättä.. Mutta ehtiihän sitä! Kameran akku latautuu joten hetki menee ennen kuin kuvia tulee näkyville. Tosin tässä kuvat agiradasta (osittainen)  ja kuva myös Taiskin palaneesta metsästä nyt tälle päivälle. Nää on otettu puhelimella (opin lähettämään sillä s-postia -jee!).

Tässä kuvia Akustista, Aatoksesta ja Klaarasta.

159838.jpg

159853.jpg

159839.jpg

159840.jpg

159841.jpg

159843.jpg

159845.jpg

159846.jpg

159847.jpg

159848.jpg

159849.jpg

159851.jpg

159850.jpg

159852.jpg