Muutama päivä vierähtikin ilman päivityksiä. Kaikennäköistä pientä on tapahtunut: autoon vaihdettu vihdoin talvirenkaat (ja heti sataa vettä kaatamalla), nähty Brie-göötti, tytöt olleet viikonlopun hoidossa ja itse ihastellut heppoja horse showssa Tukholmassa ja tanssinut laivalla lähes läpi yön... Himpan väsyttää, mutta hauskaa oli!

Perjantaina oli töissä lyhyempi päivä ja nähtiin siis Brie Taiskilla ennen reissuani. Olipa mukavaa -ja tällä kertaa ei edes satanut vettä! Hirrrmu hauskaa. Otin kamerankin mukaan ihan sen kunniaksi. Liitän kuvat si illalla mahdollisen rallyraportin yhteydessä :o) Mukavan reipas penikka tuo Brie eli Cimillan Sabina Sähäkkä, joka on siis työkaverini Annaleenan koiruli. Kuvia on myös meidän kuvasivuilla  Siellä on muutenkin kaikkia kesän ja syksyn kuvia, tällä hetkellä vielä aika runsaasti, pitäisi ehtiä vähän karsimaan heikoimpia :o

Brie-treffien jälkeen lepuutettiin hetki ennen kun Kata ja Tommi tuli hakemaan Freijaa hoitoon. Sinne läks likka ja hauskaa kuulemma pitivät :o) Aikamoista vilinää varmasti kahden touhon kanssa... Äffärä olikin aikas väsynyt eilisen illan :o) Kivaa huomata että siitäkin loppuu patterit jossain vaiheessa! Seuraavaksi vein Klaaran Pialle Venkan seuraksi ja itse hyppäsin Turun junaan äidin kanssa. Klaarallakin meni vkl hienosti ilman ipanan touhotusta. Hää on niin aikuinen nykyään, ettei aina jaksa Äffän rymyämistä!

Turussa nähtiin sitten serkkuni Karo ja tätini Jaana. Jonkun aikaa jouduimme odottamaan laivaan pääsyä terminaalissa. Ihan hassua oli matkata laivalla ilman autoa ja koiria. Karon kanssa otettiin sitten kaikki irti tanssimahdollisuudesta ja hypittiin ja pompittiin tanssilattialla yli neljään (siis aamulla :o)) Puol seitsemän piti sitten olla jo laivasta ulkona, joten hiukka vähillä unilla alkoi meidän Tukholman valloitus. Päivä kierreltiin ja illaksi mentiin si Globeniin katsomaan hevosia. Lauantaina oli estehyppelöitä, valjakkoajoa ja show ohjelmaa, sunnuntaina si kouluratsastusta. Kyllä oli taas hienoa! Taitavia valjakkoajajia ja jännittävä estekisa sekä todella kaunista kouluratsastusta. Ihanaa. Kyllä Jan Brinkin ja Briarin karisma puri vielä katsomoon ja tuomareihinkin, 3.sijaa viimeisessä esiintymisessä Globenissa oli hieno olla todistamassa! Show ohjelman kaksi kuusivaljakkoa jotka ajoivat lähes pimeässä "katrilli"esityksen niin että hevosten ääriviivat oli valaistu valokaapelilla tms. oli äärinmäisen vaikuttava näky. Samoin taitavat Cowgirlit temppuineen. Ensi vuonna taas uudestaan! Paluumatkakin sujui osittain tanssiessa ja junamatka sitten nuokkuessa.. Hitsin kiva reissu kaiken kaikkiaan, kiitokset vielä seuralle! Ja isot kiitosket koirahoidosta Kata ja Tommi sekä Pia!