No niin. Vuorokausi Norjaan lähtöön! I-ha-naa! On kyllä odotettu tätä reissua ja niitä maisemia niin kauan, että syytä olisi ilmojen olla edes hetken suotuisia! Eilen sain vihdoin aurinkolasitkin vahvuuksilla. joten arska saa paistaa hankien keskellä ihan vapaasti :o) Vaik taas tällä hetkellä on vähän luvattu vesi-lumi-räntäsadettakin osaksi matkaa... Samalla reissulla vaihdettiin vähän valuuttaakin. Joten kaikki pakollinen on nyt hoidossa.
 
Klaaran matkakassikin alkaa olla jo valmis -päässä meinaan. Vielä pitää toteuttaa ruoka, kuppi, näyttelypaperit, rekkarit ja rokkarit, näytelmähihna ja peti ja harja. Siinä kai ne tärkemmäit. Lisäksi si ensiapupakkaus. Eiköhän myö selvitä. Omat pakkaukset vielä vähän hakusessa, kun täällä uhkaa olla suoraastaan lämmintä lähtiessä ja kuitenkin pakkasta si tuolla ylhäällä. Pitänee ottaa toppavaatteet matkaan. Ja eväitä ja CD-levyjä. Automusiikin voimin sitä ajaa pidemmänkin matkan :o Matkalle tulee mukaan tietty myös kamera isolla muistikortilla ja kasa lehtiä. Uusin gööttilehtikin odottaa vielä lukematta matkalla pääsyä.
 
Viime päivinä on kuin ihmeen kaupalla selvitty muta-ansoista ilman että Klarenzoa on jouduttu pesemään. Toivottavasti sama linja jatkuisi vielä nämä viime lenkit. Freija saakin kuraistua niin pal kun neiti tahtoo. Toinen on taas heitellyt leluja sisällä ja vetänyt hulluushepuleita pitkin metsiä. Se on kyllä ihan hassu tyttö! Toivottavasti Hallan ja mummojen hermot kestää meidän likkaa :o
 
Voipi olla että en enää kirjoita ennen kuin reissun jälkeen, joten pidelkäähän peukut pystyssä! Toivottavasti tullaan tuliaisten kanssa takaisin :o)