Viikonloppuna oli gööttien kesäpäivät Hauholla Hauhovissa. Vein koirat perjantaina mökille äidin huomaan ja Niken seuraksi, lauantaina aamu-uinnin (koirien -Freija ei uinut vieläkään kunnolla, mutta Klaara polski senkin edestä :o) -kuvia rantsusta tulee koneelle sitten illemmalla) jälkeen lähdin ajelemaan kohti Hauhoa. Itse en osallistunut varsinaiselle leirille, mutta koko lauantai ja sunnuntai meni gööttien luonnetestissä ratamestarina. Olipahan mielenkiintoinen kokemus! Pyöritin siis tynnyrin matkaan ja nostin pelästytys haalarin tuomarin merkistä. Lisäksi Hallan kanssa katsottiin että rata oli aina kunnossa edellisen koiran jälkeen ja "hyökkäysrisut" paikoillaan. Hienoa oli nähdä 17 göötit testit aivan vierestä -etenkin kun mukana oli "meidän Petrus" eli Klaaran poika Hongiston Armas Adonis. Christa epäilikin, että poika on vähän pehmeä, joten suurena yllätyksenä Petruksen -2 pehmeä ei tullut. Toimintakykyäkin olisi saanut olla himpan verran enemmän -sekin jäi miinukselle -1 pieni. Yhteensä pisteitä +86. Christa ja Petrus osallistuivatkin koko leirille ja oli TOSI TOSI TOSI kiva nähdä komea Petrus ja Christa toiminnassa. Christa sai paljon vinkkejä pientenkoriien Toko-treeniin ja agilitykentällä oli löytynyt molempien (ohjaajan ja koiran) piilevät kyvyt! Hienoa!!! Elokuussa sitten paimennustestiin ja heinäkuun erkkarikin mietinnässä :o) Paimennustestiin on tarkoitus viedä Freija ja Klaara. Odottelen sitä jo innolla. Tänä kesänä onkin mukavasti ohjelmaa! Ja Freija pääsee luonnetestiin kunhan kasvaa tarpeeksi vanhaksi. Täytyypä kysäistä josko Akustikin haluaisi joskus osallistua luonnetestiin.
 
Luonnetestiin voisi lupautua uudenmankerrankin radalle hommiin. Kivaa oli ja sää suosi. Vähän liikakiin. Vaikka lauantai-iltana pitikin hakea paksummat puserot niin kaksi päivää auringossa aiheuttaa lievää punotusta naamassa. Ja olo on ai-van poikkinainen! Asiaa ei yhtään auttanut se, kun jäin mökille vielä viime yöksi (lähdettiin tyttöjen kanssa aamu kuudelta ajelemaan kotio ja töihin) ja ukkonen joka paukkui aivan kohdalla aiheutti Nikessä haukkumismurina kohtauksen... Sille taisi olla liikaa minun ja tytsien verrannalla nukkuminen. Lasiverrannalla salamat välkkyivät komiasti ja peltikatto ja ikkunat helisivät... Poika rauhoittui vasta kun suljin verranan oven ja kävin olkkariin nukkumaan. Toinen nukahti samantien ku lauma oli turvassa :o) Tyttöjä ei Niksun murinat paljoa hetkauttaneet, unet keskeytyi vasta kun nousin sängystä katsomaan mitä pihalla tapahtuu kun Niksu haukkuu ulko-ovella...
 
Freijan ja Klaaran viikonloppu mökillä Niksun kanssa oli mennyt hyvin. Hirrrrmuisia hepuleita aina tasaisin väliajoin, mutta malttoivat ottaa myös päikkärit. Kivaa.  Illalla päivitän sitten kuvia mökiltä ja myös Petruksen kuvan ja pisteet luonnetestistä.


1630914.jpg

1630963.jpg

1630966.jpg

1630936.jpg

1630917.jpg

1630953.jpg

1630929.jpg

1630960.jpg

1630924.jpg

1630940.jpg

1630944.jpg