Keskiviikkona pentutreffailtiin Suomen Noutajakoirajärjestön leirillä Mustialassa. Olipa kiva tavata Riemun sisarruksia! Paikalle pääsivät Riemu, Ida, Alma ja Ceppo eli vain yksi veli ja yksi sisko jäi saapumatta. Kovasti paljon oli painimista ja riekkumista pennuilla :o) Ensin annettiin lasten leikkiä 1,5 tuntia ja sitten saivat levätä ihmisten ruokailu ja shoppailutauon ajan autossa. Riemukin sai ostoksen, kun Saaran osti kaninkarvapallon! Tänään taidetaan vihdoin testata kuin mieluinen noudettava se onkaan!

Ruokailun jälkeen katseltiin vähän agility- ja tokotreenejä, valokuvattiin pentuset ja sitten päästiinkin rannalle uittamaan koirat ja harjoittelemaan vähän daminhakua. Valokuvatessa joku öttiäinen pääsi pistämään minua niin että pääsi oikein ruma sana. Sattui sen verran! ja kun sormi alkoi turpoa oli onneksi apu lähellä, Kiitos vielä Idan omistajalle kyytableteista!

Kiitos kivasta, joskin helteisestä päivästä kaikille osallisille!

Riemu

Ida

Alma

Curro

Pentukasa (nartut)

Muuten päivät ovatkin kuluneet töissä huokaillen kuumuutta. Koirilla onneksi suht viileää sisällä ja pääsevät pihallekin pötköttämään. Kunnon lenkkejä ei voi edes ajatella kuin yöllä jos silloinkaan. Lähinnä ollaan käyty rannalla uiskentelmassa.