Lisätty juttua ja kuvia klo 20:55

Palattiin sitten eilen Espoon kautta Käpylään auto täynnä tavaraa koirista tietokoneeseen, kameroihin, kirjoihin, pennun petiin, mattoihin, vaatteisiin, ruokasäkkeihin yms. Hyvin mahduttiin... Mutta kotona oltiin vasta tavarat purettuna niin myöhään että kuvien laitto jää täksi illaksi!

Akusti tosiaan jätettiin Espooseen ja hienosti pihalla Klaara vielä leikitti Akustin ja Aatoksenkin. Kiva, iso nurmikkopiha jolla juosta ja ottaa hepulia :D. Kotona Aatos oli illalla vähän et "mis ihmees mä taas oon?" mutta yö meni kyllä oikein hyvin.  Toivottavasti myös Akusti yö meni hyvin ja Petruksen paremmin kuin edellinen vauhti yö! Automatkakin meni lopulta hienosti. Pennut matkustivat häkissä ja Klare  niiden vieressä farmariauton takaosassa. Alussa piippailtiin ja myös keskivaiheilla kun auto hidasti liittymässä liikaa. Loppumatka sitten taas ihan hiljaa.

Pientä totuttelua taas aamun (ja päivän ja illan) pissatusreissuihin -aikataulu petti vähän heti ekana aamuna.

Hienosti oli mennyt päivä. Pisut oli paperilla ja kaikki paikat ja koirat ehjinä. Äkkiä kaappasin Aatun kainaloon ja Klaaran remmiin ja mentiin ulkoilemaan lähimetsään. Siellä oli kaikkea jännää, mihin oltiin kyllä jo mökillä totuttu -keppejä ja käpyjä ja varpuja. Ainoa mikä oli jännää on noi rekat. Ne huristelee kamalalla metellillä ohi kun odotetaan tien ylitystä. Ei ne kyllä kamalasti jännittänyt.

Naapurit ihastelivat Aatua ja ihmettelivät missä Niksu on. No Niksuhan on viel lomalla mökillä. Onnelinen! Klaaran kanssa tein lenkin ilman Aatua ja Aatu oli ihan hienosti täällä odottamassa -hän ottaa aika lungisti asiat. Nyt iltapäivän ja illan aikana on vaan noi pissat mitkä ei ole tulleet ulos (aina kyllä tulee kun menee) tulleet ihan minne sattuu -lähinnä matolle... No, se varmaan alkaa taas sujua vähitellen.

Akusti eka yö oli mennyt hienosti. Ensin oli tullut pieni hätä kun lähdettiin, mutta äkkiä poika oli rauhoittunut. Hieno homma. Ja pihalla on kiva leikkiä yksinkin! Petruskin lähettää terveisiä -toinen yö oli mennyt loistavasti. Hieno kuulla tuollaisia terveisiä! Tässä vielä viimeiset yhteiskuvat mökiltä Akustista ja Aatoksesta ja Aatoksesta pari kuvaa.

Saara tuleekin huomenna viihdyttämään pentuaan. Jos se vaik kirjoittais taas jotain???

126587.jpg

126588.jpg

126589.jpg

126590.jpg

126593.jpg

126591.jpg

126596.jpg