Nyt on melkoiset kurakelit meidän lenkkimaastoissa ja asfaltilla hiekkapöly melkoista. Yök! Onneksi kohta päästään mökille, vaikka koirien päivät vähän pitenemät niin eiköhän meidän kaikkien elämänlaatu parane kun ollaan mökillä. Koirat pääsee touhuamaan vapaana hehtaarin aidatulla pihalla ja lisäksi tehdään tietty pitkät lenkit ihan portin ulkopuolellakin. Ihanaa. Tänään oltiin Hallan lauman kanssa Haltialssa, missä ei olekaan tullut oltua moneen kuukauteen. Olipas kivaa! Klaara oli tohkeissaan ja Freija juosta viipotti eritoten Piitun kanssa. Ny ne nukkuu :o)

Labbiskuume on korkealla edelleen ja sitä varsaakin tekis vähän niinko mieli. On tää ihan hullua! :o)

Ja nyt kun kerroin Klaaran iloiset toipumisuutiset niin Aatos, pieni paimenpoikamme A-pentueesta on suruksemme huonossa kunnossa. Toinen on sinänsä reipas ja tuli eilenkin töpöheiluen vastaan kun kävin Saaralla, mutta kun hää ei oikein pysty syömään suuhun ja kurkkuun kertyneen kalkin takia (suuhun muodostunut myös haavoja sen tähden), joten viime hetkiä taidamme Aatoksen kanssa elellä. Aatos sai vielä antibioottia ja nestettä, katsotaan miten käy, mutta ei noita haavoja oikein pysty parantamaan ja kalkkia kertyy koko ajan vaan lisää :(  Melkein neljä vuottahan tässä munuaisen vajaatoiminnan kanssa pärjäiltiinkin, mikä on älyttömän hyvin. Aatos pystyi elämään normaalielämää, tiukalla ruokavaliolla tosin, joten paljon on iloakin meille tunut, vaikka nyt onkin murheellista. Tää kevät ei ole kyllä mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta suunta lienee vain ylös päin.

Nyt kun Klaara toipuu ja Äffärä on sopivassa lihassa alkoi näyttelykalenterinkin vilkuilu. Johonkin reissuun olisi kiva mennä. Ruottissa saattaisi päästä rally-tokokisoihinkin samaa aikaan. Tänään huomasin että Ruotsin gööttierkkarin yhteydessä järjestetään rally-tokokisat. Arvatkaan vaarn harmittaako kun en aiemmin tajunnut/huomannut moista. Koko erkkaria en ole katsonut "sillä silmällä" kun Klaaralla piti olla pennut ja nyt vasta aloin miettimään että mitäs kesällä tehäisiinkään reissujen suhteen. Toukokuussa molemmat tytöt pääsevät joka tapauksessa Kaarinaan rally-tokokisoihin. Josko Klaara suostuisi taas menemään maahan eikä vaan poseeraamaan niin saisi sekin toisen hyväksytyn tuloksen :D Freija taas voisi keskittyä muhun eikä jähmettyä ihmettelmään mun jännitystä.. Pitänee vähän treenata :D