Huokaus. Viikon loma loppu ja työt ja kaupunki kutsuivat taas. Onneksi elokuussa on vielä kaksi lomaviikkoa, jaksaa sitten heinäkuun nauttia (?) kesäisestä kaupungista koirien kanssa kun tietää että lomaa on vielä tulossa. Nikke ja Aatos lähettää kaikille terveisiä saaristolomalta. Heil on edelleen kivaa. Nikke kotiutunee viikon kuluttua, tai kotiutuu ja kotiutuu, sillon vaihtuu kesälomapaikka Nastolan mökiksi :-). Aatoksen lääkäri ei sitten torstaina soittanutkaan, joten huomenna varmaan saamme tietää verikoekontrollin tulokset. Toivottavati ovat ennallaan. Ainakin koira on fyysisesti ja henkisesti sama riehuva AatosPaatos energiapakkaus.

Akustikin kertoi Juhannusterveisistä mökiltä. Aku on kanssa käynyt nyt uimassa ja soutuveneilemässä. Ja nauttinut tietty muutenkin mökkeilystä.

Myös Petrus lähetteli postia -jälkitreenit sujuu mallikkaasti ja tokoilukin ihan hyvin. Esineruutu tuottaa lieviä ongelmia kun Petrus ei oikein kuulemma tajua noudon ideaa... Kiva että jaksatte treenata!

Freijan automatka kaupunkiin sujui hienosti. Leikittiin pihalla ennen lähtöä, joten pikkunen nukahti heti kun koppaan pääsi autossa ja starttasin.. Ja unta riitti kotiin asti. Eilinen iltakin Freijalla meni "taju kankaalla", kun päivän tapatumat verottivat voimia niin että iltapäivä unet jatkuivat melkein suoraan yöuniksi. Käytiin vain syömässä keittiössä ja asiolla (ja vähän leikkimässä jalkapallolla) pihalla.. Klaara sitten kunnostautui taas löytämässä linnun raadon jossa piti tietenkin pyöriä.. Hauskaa. Neiti pääsi sitten illalla vielä ammeeseen pesulle. Nyt Klaara tuoksuu sitten Wella-shampoolta -koira shampoo kun oli tietty loppu, mutta haju niin kamala, että jotain oli pakko niskaan laittaan!