Selvittiin heppashowsta hienosti ja kun tultiin takaisin (laiva rutkasti myöhässä kovan vastatuulen ->hirviä ryske ja keikunta takia) oli lunta maassa, mutta niin vaan viikon aikana kaik meni :( Ihan syvältä!

Tukholmassa oli kivaa! Ens alkuun nähtiin 10 huippukouluratsastajaa treenamassa hevosiaan. Mun supersuosikki Jan Brink oli jälleen areenalla ja voi että kun sitä on ilo katsella! Sen ratsastusta siis :o)  Kunpa taas itse malttaisi ratsastaa niin että antaa jokaisen "asian" jälken pitkät ohjat hetkeksi ja kiittää aina joka välissä. Ei ihme että Briar kulki korvat ja huuli lörpöllään rentona tehden kaikki asiat kuitenkin täsmällisesti ja  innokkaasti. Ja jos ei heti tehnyt niin pyydettiin kerran "kunnolla" ja kun hevonen meni esim. eteenpäin, vaikkakin vähän rajummin tuli siitä taas taputus kaulalle. Olihan muutkin ratsastajat taitavia, mutta jotenkin tätä ratsukkoa oli jälleen ilo eniten seurata. Tämän jälkeen tuli vuoroon Kyran klinikka. Taas sai nähdä kuinka pienillä asioilla ja kikoilla tapahtuu muutosta. Kyran ruotsi on niin selkeää ja termit helppoja, että oli ilo kuunnella tätäkin.Tämän jälkeen tuli esteklinikka, joka oli myös antoisa ja sai hvyiä vinkkejä ihan sileällä ratsimiseenkin. Päivän teema oli molemmissa klinikoissa se, kuinka myös estehevosilta vaaditaan kuuliaisuutta ja laukan kokoamista ja pidentmäistä ja tahdin tahi tempon vaihdoksia. Sitten nähtiin issikkamaaottelu ja pari esteluokkaa. Illan showsta vastasi naamiaisratsastus (hillittömän hauska -en tiedä johtuiko siitä että parit oli oikeasti vitsikkäitä ja hauskoja vai siitä että kello oli suomen aikaa 01 yöllä ja pitkä päivä takana :o))  ja hevospallo ottelu. Hevospallo oli näytöslajina viime vuonna -ja nyt mukana oli sitten superliigan loppuottelut. Me nähtiin toinen välieräottelu Portugali-Belgia. Oli taas käsittämättömän vauhdikasta menoa, ja herranjestas kuinka etenkin Belgian joukkue oli tosissaan! Valmenta huusi kentän laidalla, hevostenhoitajat juoksivat viilentämään hevosia sienellä aikalisän ja tauon aikana jne! Portugali kuitenkin voitti tämän ottelun, mutta nettisivuilta luin että Ranska oli sitten voittanut sunnuntain finaalin.
Lauantaina sitten nukuttiin ja syötiin hotellin aamiainen rauhassa ennen kaupungille lähtöä. Aatos sai takkituliaisen jo horse showsta (ei sentään Kyra K -takkia niinko ensin meinasin) ja muille hankittiin tuliaiset ihan eläinkaupasta. Kierrettiin joulukojuja ja ihasteltiin Tukholman koristeita. Kiva reissu -ensi vuonna taas uudestaan!

Muuten tämä viikko onkin mennyt lenkkeilessä milloin Aatoksen (oli kylässäkin keskiviikkona) ja milloin Hallan kanssa. Itse onnistuin kaatumaan rappusissa tiistaina ja vähän rampana on mennyt koko viikko, jäi ratsastuksetkin väliin sen takia :( Mutta kaipa nämä tästä jos malttaisi vähän lepuuttaa.

Muutama ihan kivakin kuva tuli reissusta otettua, mutta ne on vielä kamerassa. Piuha vähän hukuksissa, mutta eiköhän sekin jostain ilmaannu niin näette hienot fanfaari-hevoset.