Käytiin maanantaina vahvistusrokotuksissa -nyt on sitten vuodeksi piikit pistetty pikkuiseen. Freija ei edes huomannut rokotuspiikkejä, kun söi nappuloita samalla.. Miten niin ahne?!? Painoa neiti oli kerännyt 6 kg 450 greammaa, joten viikossa oli tullut 500 grammaa lisää (ja neljässä viikossa1,2 kg). Nyt Freija alkaa mielestäni olla taas sopivan painoinen, tuossa viikko sitten oli vähän hoikassa kunnossa.

Tänään onkin vuorossa taas pennukoulu... Saadaan varmaan noottia (hm, tai eihän siellä juuri palautetta tule!) kun olemma opetelleet vaan seuraamista, seisomista ja peukun näyttöä tassun annon ja maahan menon sijaan... Tai kyllä me noitakin harjoiteltiin, mutta Äffä ei vielä oikein hiffannu niitä! Töiden jälkeen haenkin Aatoksen yökylään -meillä riittä koiravieraita tällä viikolla :o). Aikas kivaa! Lauantaiksi pitäisi keksiä koirat jonnei hoitoon (Hallaaa? Huolitko toisen?) kun teen retken Bengtskärin majakalle. Reissussa mennee koko päivä.

Eilen vähän sisustettiin (tällä kertaa ei vain koirat, vaan lähinnä minä ;o)) ja nyt tarvitsisi sitten myös shoppailla, kun huone näyttää ihan eriltä vaatekaapin käännön jäljiltä. Kodista uhkaa tulla retrokoti kovaa vauhtia... Koirien leluina on retrokangasleluja ja kaapin "suojaverho" on kanssa hmmm aika retro! Ja itselleni uhkaa tulla ikäkriisi -tai mikä lienee ku kauhee hinku kaikkeen muutokseen, paitsi koirien suhteen :o) Tai vois toi Äffäkin muuttua riiviöstä kiltiksi.. Ainakin silloin tällöin.