Viikonloppuna ei taaskaan puuttunut kivoja kavereita. heiluvia häntiä, läähättäviä kieliä eikä haukuntaa. Kyseessä oli tietenkin länsigöötanmaanpystykorvat r.y.:n järjestämä paimennustaipumustesti Kankaanpäässä. Olin mukana järjestelytoimikunnassa ja oli kyllä todella kivaa ja mielenkiintoista, sääkin suosi suurinpiirtein kokoajan!

Omat koirat vein torstai-iltana mökille hoitoon äidin huomaan. Kun molemmat tytöt testattiin jo viime vuonna ja niillä on juoksu parhaimmillaan, niin niitä ei ollut järkeä ottaa täyteen autoon (ja mökkiin) mukaan. Klo 16 jälkeen startattiin Pasilan (Hallan piti ottaa sieltä kumisaappaat ja sadeasu) kohti Tapulinkaupunkia (josta napattiin Brie-göötti hoitoon viikonlopuksi) kohti Kankaanpäätä. Lopulta auossa oli kaksi ihmistä (Halla ja minä) sekä 7 gööttiä + iso kasa tavaraa :D Perillä paimennustestitilalla oltiin joskus puoli yhdeksän aikaan (piti pystähtyä vielä kauppaankin matkalla). Teltanpystytyksen jälkeen jatkettiin matkaa kohti majoitusmökkiä. Matkalla ulkoilutettiin koirat valtavan ihanalla ulkoilualueella, metsässä, missä ihanan pehmeä sammal-havunneulas-polkuja. Mökki osoittautui hienoksi. Oli järvenrantaa, saunaa, sähköt jne. 

Lauantaina koirat jätettiin mökkiin. Päivä venyi melkoisen pitkäksi, mutta hyvin lauma oli pärjännyt! Illan ne saivatkin leikkiä hiekkarannalla ja polskia sydämensä kyllyydestä. Lauantaina saatiin myös mökkeihin täydennystä niin että lopulta meitä oli (tosin neljässä eri huoneessa, kahdessa mökissä)6 ihmistä ja 14 gööttiä :) Ja kivaa oli! Briekin sai monta uutta ystävää.

Sunnuntaina testit jatkuivat ja oli kiva nähdä monia suorituksia. Osa koirista osoitti esinomaista taipumusta ja toisia ei lehmät (tai hiehot) olisi kiinnostaneet pätkän vertaa :D

Eilen oltiin Helsingissä joskus kahdeksan jälkeen ja kun Brie ja Halla laumoineen oli jätetty kyydistä ajoin vielä mökille omien tyttöjen (pienet tytööt :D) luokse. Heti ei osannut käydä nukkumaan, joten nyt olen´silmät ristisssä. Heti aamukuudelta ajeltiin kaupunkiin ja töihin.. Lisään kuvia illalla :D

paimennustaippari_laitumella2009%20009.J

paimennustaippari_laitumella2009%20013.J

paimennustaippari_laitumella2009%20031.J

Paimennustaippari_rannalla%20015.JPG

Paimennustaippari_rannalla%20005.JPG

Paimennustaippari_rannalla%20006.JPG

Paimennustaippari_rannalla%20027.JPG

Paimennustaippari_rannalla%20119.JPG

Paimennustaippari_rannalla%20105.JPG