Pitää ny jotain kirjoittaa pitkästä aikaa vaikka elämä on mennyt ihan tasaista tahtia... Molemmilla tytöillä on juoksut ja treenit on sitä myötä jäänty tauolle. Voishan sitä omai treenejä pitää, mutta päätettiin lepuuttaa, kun tuo tekemisen into ei kummallakaan ole ihan parhaimmillaan juoksun aikana.

Klaara astutetaan vasta seuraavasta juokusta eli ensi keväänä on toivottavasti Hongistolaisia taas maailmalla.

Ensimmäiset kanttarellit on löydetty, nyt kun saataisiin vähän lisää sadetta niin niitä tulisi varmaan runsaasti lisääkin ja päästäisiin poiminta hommiin. Kivaa!

Lauantaina vietettiin Villen (veljenpoika) 6-vuotis synttäreitä mökillä ja voi että, kun oli kiva nähdä pitkästä aikaa taas sukulaisia :o)

Mitäs muuta? Ei oikein mitään. Ostin mylogger-paikannuslaitteen ja nyt tiedetään missä lenkkeiltiin (se kanttarellipaikkakin tallentui kivasti muistiin :D)  ja kuinka pitkään. Ainoa haaste on kiinnittää laite niin että se ei kamalasti pääse heilumaan. Tulee lenkille mukavasti lisämetrejä, jos se roikkuu pitemmässä narussa... :o

Petruksen ensimmäinen virallinen näyttely lähenee kovaa vauhtia. Hasuka päästä katsomaan kuin herran käy. Petrus on myös aloittanut agiliitämisen. Sas nähdä, josko joskus pääsisivät kisoihin saakka siinäkin :D

Ensi viikonloppuna äiti saa taas koirat hoitoon, kun itse lähden gööttien paimennustaipumustestiin hommiin. Toivottavasti sää suosii (puolipilvistä ei sadetta kuitenkaan) ja porukka viihtyy, koirat ovat innoissaan ja ihmiset ihmeissään pötkylöiden kyvyistä (tai kyvyttömyydestä :D).

Sitten 2.8. onkin gööttien erkkari. Mukaan pääsee sekä Klaara että Freija + Nikkekin turistiluokkaan :D Saas nähdä osaako Niksu seistä asennossa lainkaan. Korkea aika päästä Nikenkin lähes oikeaan kehään, kun herra on kuitenkin jo 8 vuotta...

Erkkarin jälkeen taidetaan lomailla pari viikkoa ennen syyskuuta, jolloin olis tarkoitus näyttäytyä Freijan kanssa muutamissa näyttelyissä ja käydä Eckerössä perinteisellä syysretkellä. Tällä kertaa taidetaan samalla reissulla viedä rally-toko Ahvenanmaalle, koska kysyntää näyttäisi olevan myös siellä :)