720316.jpg

Rankkasateiden välissä ehdittiin vihdoin ulos kameran mukana, joten neitokaisesta saa vähän kuviakin. Löydettiin Kumpulasta hirmuisesti kypsiä metsämansikoita ja Freija tajusi heti mikä on homman nimi. Ei tarvinnut Klaaran montaa kertaa näyttää kuinka mansikat katoaa parempiin suihin. Tää kuva on vähän epätarkka, mutta molemmat on juuri saaneet mansikat suuhun :o)

720314.jpg

Käytiin tänään taas autoilemassa ja Taiskilla. Nyt käveltiin vähän eripolkuja ja löydettiintukki minkä päälle Klaara heti hyppäsi -Freijaa otti hurjasti päähän kun ei päässyt kiipeämään samalle tukille! Parin viikon kuluttua (ellei aiemminkin) se on jo Freijalle ihan helppo nakki. Niin ne penskat kasvavat!

Niken kesälomakin alkaa loppu tältä erää, tulivat tänään Maamon kanssa kaupunkiin. Saa herrakin vähän lepuuttaa monen viikon saaressa ja Nastolassa olon jälkeen. Kaupunkikoiralle aina rankkaa olla mökillä vahtimassa kaikkea oravista lähtien. Ja kun päikkäreitäkään ei juuri voi ottaa, kun ihmiset eivät käy töissä... Taitaa tää ilta ja huominen päivä mennä Niksulla nukkuessa :o)

720306.jpg

720310.jpg

720311.jpg

720309.jpg